Результати обстеження територій, пройдених вогнем

15 квітня 2020 року в.о. керівника Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Валентиною Дзюбою, профільними фахівцями відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Інспекції Олександром Феськовцем і Сергієм Лисаком, спільно з працівниками ДП «Чернігівський військовий лісгосп» обстежено територію лісових масивів, де 8 квітня поточного року сталася пожежа, та в межах території РЛП «Міжрічинський» Козелецького району біля с. Сорокошичі.

За даними Управління ДСНС України у Чернігівській області загальна площа, пройдена вогнем, склала близько 195 га, з яких 28 га – верхова пожежа. Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомлена про виникнення (загрозу виникнення надзвичайної ситуації) та ліквідацію її наслідків.

14 квітня пожежа ліквідована. Працівники ДП «Чернігівський військовий лісгосп» обстежують лісові насадження, пошкоджені вогнем та уточнюють площу для подальшого розрахунку заподіяних збитків. Відповідні матеріали справи будуть направлені до правоохоронних органів з метою встановлення осіб, причетних до виникнення пожежі та притягнення їх до відповідальності.





 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці