За несанкціоноване розміщення відходів – штраф!

02-03 червня 2019 року спеціалістами Державної екологічної інспекції у Чернігівській області спільно з працівниками Служби автомобільних доріг у Чернігівській області та Головного управління національної поліції             в Чернігівській області проведено перевірки по контролю дотримання вимог природоохоронного законодавства при поводженні з відходами в смугах відводу автомобільних доріг.

Під час проведення рейдових перевірок на 45 км. автомобільної дороги загального користування державного значення Р56 «Чернігів-Пакуль-Чорнобиль», на зупинці громадського транспорту «Дніпровське»,  виявлено факт несанкціонованого розміщення побутових відходів громадянами міста Чернігова. За порушення виявлене на зупинці, 02 червня 2019 року порушника притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 82 КУпАП на суму 1360 грн.


Сьогодні, 03 червня 2019 року, на 68 км. автомобільної дороги загального користування державного значення М01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, за несанкціоноване розміщення побутових відходів на зупинці громадського транспорту «Сокиринці», на громадянина села Сираї Козелецького району складено протокол про адміністративне правопорушення  про не дотримання вимог Закону України «Про відходи».

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці