Як перетворити «еко-ідею» на святкову новорічну композицію?

Друзі! Наближається найдивовижніше свято року – Новий рік!

Родинне коло, подарунки і ялинка – це ті «атрибути», що з року в рік створюють нам неповторну атмосферу свята, сповнюють радісними емоціями та надихають на нові звершення.

Тож, готуючись до Новорічних свят хочемо запропонувати Вам креативну ідею – створити декоративну еко-композицію, як альтернативу живої «зеленої красуні». Адже саме власноручно створений витвір додасть святу особливого шарму та зможе стати чудовим варіантом для декору.

Як варіант, можна зробити декоративну ялинку, різдвяний віночок, новорічний декупаж. Використавши прості підручні матеріали підготувати ялинкові прикраси в еко-стилі: гірлянди, різнокольорові кульки, дзвіночки, інші саморобні іграшки тощо.

Чудово прикрасять новорічну оселю рукавички-витинанки, вишиті ялинкові прикраси, святкові картонні будиночки, паперові ангелочки, декоровані дерев’яні сніжинки, підвіски з тіста та ін.

Затрати для еко-композиції будуть мінімальними, а внесок для екології - значний! Підійдуть дерев’яні гілочки, лісові шишки, жолуді, горішки, фетрові тканини, джутові нитки, мішковина, сухоцвіти тощо.

Тож, творіть! Нехай атмосфера вашого свята дійсно буде сповнена казковості і новорічних див!

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці