ПРОСВІТНИЦЬКІ ЗАХОДИ В ІНСПЕКЦІЇ

03 червня поточного року, до Державної екологічної інспекції у Чернігівській області на екскурсію ще раз завітали майбутні фахівці-екологи, студенти другого курсу природничо-математичного факультету хіміко-біологічного відділення Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка.

Екскурсія розпочалася із загальної інформації про функції та діяльність Інспекції. Далі студентів познайомили з роботою відділів та  видами перевірок, які проводяться інспекторським складом.


З особливою цікавістю та допитливістю студенти – екологи слухали представників відділу державного екологічного нагляду (контролю) поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами та відділу державного екологічного нагляду ( контролю) тваринного світу та біоресурсів. Адже вони розповідали про актуальні проблеми області, а саме про операцію «Нерест», «Сезон тиші» та ситуацію щодо несанкціонованого розміщення  сміттєзвалищ по Чернігівські області.

По завершенню екскурсії відбулась зустріч з Начальником Державної екологічної інспекції,  на якій були надані відповіді на всі запитання, які найбільше цікавили молодих екологів, зокрема перспективи працевлаштування, наскільки важко Інспекції виконувати свої обов’язки, проблеми з якими пересікається інспекторський склад  під час перевірок, тощо.

У свою ж чергу, задоволені студенти та їх керівник подякували за цікаву, змістовну та пізнавальну екскурсію. 


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці