ВІТАННЯ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ОХОРОНИ ДОВКІЛЛЯ

05 червня відзначається Всесвітній День охорони навколишнього природного  середовища. Це свято покликане привернути увагу світової громадськості та кожного з нас до проблеми довкілля. Ми повинні  пам’ятати, що всі живемо на одній планеті, і забруднюючи природу шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам.          

З нагоди свята в Державній екологічній інспекції у Чернігівській області відбулось урочисте зібрання всього колективу, де керівництвом було відзначено кращих  спеціалістів.  П’ять працівників  нагороджено  Почесними грамотами  та ще шістьом оголошено подяку Державної екологічної інспекції    у Чернігівській області, а також відмічено  одного з найкращих громадських інспекторів.


Керівництво Інспекції зазначило:

«Така важлива для природи професія, допомагає нам зберегти неповторну красу довкілля Чернігівщини. Адже від нашого з вами свідомого ставлення до природних ресурсів залежить подальше майбутнє нашої області. Тож, від нашого колективу та від себе особисто дякую  всім тим, хто справою свого життя обрав охорону навколишнього середовища, зокрема, інспекторському складу  з охорони навколишнього природного середовища,  екологам, науковцям, громадським діячам, всім небайдужим до стану довкілля».

З такої прекрасної нагоди колектив Інспекції   висловлює вдячність за активну підтримку під час виконання покладених завдань із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища громадським організаціям, громадським інспекторам з охорони довкілля та громадянам, не байдужим до проблем навколишнього середовища.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці