Урочистості з нагоди відзначення Дня еколога!

Напередодні відзначення 5 червня Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища в Державній екологічній інспекції у Чернігівській області відбулися урочисті заходи.

Колектив привітали начальник Інспекції Сергій Жук, перший заступник начальника Валентина Дзюба, заступник начальника Віктор Стефківський, голова професійного комітету Катерина Насінник.

У вітальному слові Сергій Жук подякував спеціалістам за самовіддану роботу в реалізації державної політики у сфері захисту охорони навколишнього природного середовища, побажав інспекторам професійних здобутків і подолання усіх перепон на шляху до забезпечення прав громадян на «здорове» довкілля. «Виклики сьогодення для екології тривожні і складні, тож маємо зробити все можливе аби зберегти і примножити природні багатства нашої Землі», - зазначив Головний державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області.

Валентина Дзюба побажала колегам не зупинятися на досягнутому, ставити цілі та перемагати! А ще – плекати природу для нащадків, міцного здоров’я, сили, наснаги та непохитної віри у світле майбутнє!

Невід’ємною частиною урочистостей стало нагородження грамотами та подяками кращих спеціалістів Інспекції. Вручено нагрудний знак «За сумлінну службу в Держекоінспекції України», почесну грамоту і подяку Голови Державної екологічної інспекції України Андрія Мальованого, відзнаки начальника Інспекції Сергія Жука та голови профспілкового комітету Катерини Насінник.

Приємним відзначенням стало нагородження першого заступника начальника Валентини Дзюби грамотою Верховною Радою України за заслуги перед Українським народом.













ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці