Проведено навчання з пожежної безпеки

Кожен громадянин має бути належним чином проінформований про порядок дій у випадку раптового виникнення пожежі у будівлі. Чіткі та оперативні дії допоможуть звести до мінімуму рівень шкоди, яка може бути заподіяна людям, матеріальним цінностям та довкіллю.

      12.09.19  Чернігівським міським відділом УДСНС України у Чернігівській області було проведено навчання для колективу Державної екологічної інспекції у Чернігівській області, яке скадалося з двох частин: теоретичної та практичної.

      У теоретичній частині було висвітлено правила поведінки, порядок дій у разі виникнення пожежі та евакуації працівників з адміністративної будівлі.

В  ході практичних протипожежних навчань відпрацьовувалися навички інспекційного складу з організації гасіння пожежі на її початковому етапі із застосуванням первинних засобів пожежогасіння (вогнегасники, пожежні рукави).

У підсумку кожен з учасників отримав відповідні навики та відповіді на питання які їх хвилювали. Крім того, представником УДСНС було надано пам’ятку про поводження з вогнем у лісових масивах та лісопаркових зонах.


 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці