Ще одне звалище відходів прибрано

Державною екологічною інспекцією у Чернігівській області під час проведення заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства виявлено несанкціоноване розміщення побутових відходів (звалище) у смузі відводу автомобільної дороги загального користування державного значення М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ. Виявлені відходи розміщуються невідомими громадянами прилеглих населених пунктів.

Наведений факт є наслідком безвідповідального ставлення громадян до збереження довкілля та відображають загальний стан екологічної культури суспільства. Жодні спроби навести лад у таких питаннях не будуть успішними, доки кожен українець не зміниться, почавши з себе.

 Службі автомобільних доріг у Чернігівській області повторно було надано припис щодо належного утримання підпорядкованої територій. Станом на сьогодні смуга відводу автомобільної дороги приведена у належний стан.

Для покращення і збереження довкілля Державна екологічна інспекція у Чернігівській області закликає не бути байдужими, не смітити, не шкодити природі, берегти красу і природне різноманіття краю. Адже чисто там, де не смітять, а там, де прибирають – ще чистіше.



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці