Результати проведення державного заходу контролю на вихідних

На вихідних 01 лютого 2020 року державними інспекторами Державної екологічної інспекції у Чернігівській області проведено захід державного нагляду (контролю) за станом охорони, використання тваринного світу та біоресурсів на території Менського району. Поблизу села Миколаївка виявлено порушення правил рибальства (знаходження рибаків на березі водойми із забороненими знаряддями лову  - 3 зяброві сітки). Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною  3 статті 85 КУпАП – накладено штрафи у розмірі 510 грн.

Також, у Бобровицькому районі, завдяки небайдужому до довкілля громадянину,   поліцією зафіксовано порушення у вигляді несанкціонованого розміщення відходів громадянами у селах Соколівка та Новий Биків. Співробітником Інспекції  проведено роз’яснювальну роботу з порушниками та притягнуто їх до адміністративної відповідальності за статтею 82 КУпАП  - накладено штраф у розмірі 850 грн. Після проведеної профілактичної бесіди порушники самостійно прибрали несанкціоноване звалище.

Державна екологічна інспекція у Чернігівській області закликає громадян берегти довкілля, бути свідомими в своїх вчинках та попереджає про відповідальність щодо порушення вимог природоохоронного законодавства!

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці