6 червня – День журналіста!

6 червня своє професійне свято відзначають майстри писемності і пера, медійники - журналісти! Люди, котрі своєю невтомною щоденною працею забезпечують всебічне інформування суспільства про події соціальної дійсності, відтворюють події, теми та тенденції сучасності.

Від їх професіоналізму, вміння правильно і швидко інтерпретувати матеріал залежить якість інформаційного контенту, вектор суспільної думки. Адже, саме «журналістська наука» допомагає громадськості краще зорієнтуватися в потоці сучасної інформації та розставити потрібні акценти.

Через журналістику суспільство здійснює вплив на державні чи громадські інтереси, домагається розробки й прийняття необхідних державницьких рішень, здійснює роз'яснення невирішених проблем. Журналістика згруповує людей!

Тож шановні журналісти! Нехай ваше повсякденне самовіддане служіння обраній справі, оперативність та ексклюзивність інформації винагороджуються вдячністю українців. Нехай втілюються мрії, плани на життя! Нехай натхнення не полишає творчий шлях! Гострого пера Вам, міцного здоров’я, щастя, удачі та творчих успіхів!

Дякуємо, що з нами! Дякуємо за співпрацю в сфері охорони навколишнього природного середовища! Зичимо добра, миру і злагоди!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці