Застосунок «Екозагроза» - Ваш помічник у збереженні навколишнього середовища.

У сучасному світі, де зростає свідомість про екологічні питання, стає все важливіше мати засоби, які допоможуть зберегти наше навколишнє середовище, і одним із таких інструментів є застосунок "Екозагроза".

Що таке "Екозагроза"?

"Екозагроза" - це вебресурс та мобільний додаток, розроблений з метою залучення громадян до збереження навколишнього середовища та виявлення екологічних загроз. Цей додаток надає користувачам зручні інструменти для моніторингу довкілля та повідомлення про можливі загрози для природи.

Користувачі можуть завантажити додаток на свої смартфони або планшети і зареєструватися в системі. Після цього вони можуть використовувати всі функції додатка, зокрема повідомлення про екологічні загрози які вони помітили, такі як незаконне вирубування лісу, забруднення водоймищ, наслідки збройної агресії рф або незаконне викидання сміття тощо.

Додаток також дозволяє користувачам спостерігати за поточним станом повітря, води та радіаційним фоном. Крім того, кожен може отримати інформацію про наслідки воєнних дій та їх вплив на навколишнє середовище, завдані збитки у розрізі категорій впливу на довкілля та ознайомитися з інструкціями як діяти у разі хімічної, радіаційної загрози тощо.

Застосунок "Екозагроза" - це важливий інструмент у збереженні навколишнього середовища. Він допомагає залучити громадян до захисту природи та робить процес спостереження та повідомлення про екологічні загрози більш доступним та ефективним.

Детальніше про те як повідомити про екологічну загрозу на вебресурсі https://ecozagroza.gov.ua/ або у мобільному застосунку читайте у нашій статті: https://www.chernigiv.dei.gov.ua/post/944  

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці