Нагородження працівників Екоінспекції з нагоди Дня довкілля

Вчора, 22 квітня начальник Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Сергій ЖУК до Дня довкілля вручив Подяку Чернігівської обласної ради – державному інспектору з охорони навколишнього природного середовища Марині ЯНЧЕНКО, Подяку Голови Чернігівської обласної державної адміністрації – державному інспектору з охорони навколишнього природного середовища Ірині ЙОВЕНКО, Почесну грамоту Чернігівської обласної державної адміністрації – старшому державному інспектору з охорони навколишнього природного середовища Олександру ФЕСЬКОВЦЮ за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у справу охорони навколишнього природного середовища і збереження біорізноманіття довкілля Чернігівщини.

За сумлінне виконання професійних обов’язків нагороджено Подякою Державної екологічної інспекції у Чернігівській області заступника начальника Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Олега ТРЕЙТЯКА.

Також, за професіоналізм і відданість своїй справі нагороджено Подяками та Грамотами Державної екологічної інспекції у Чернігівській області працівників Екоінспекції.

Невід’ємною частиною урочистостей стало нагородження Почесною грамотою Чернігівської обласної ради з врученням нагрудного знака за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня довкілля начальника Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Сергія ЖУКА.

У привітальному слові Сергій ЖУК висловив щиру вдячність спеціалістам за їх самовіддану працю в реалізації державної політики щодо захисту довкілля, а також побажав успіхів у подальшому професійному зростанні і подоланні перешкод у забезпеченні прав громадян на чисте навколишнє природне середовище.

Висловив вдячність екоактивістам, працівникам природоохоронних організацій, добровольцям і всім, хто дбає про навколишнє природне середовище, з побажанням всім безпечного, мирного життя, впевненості і сили на кожен день та віри в світле майбутнє України.











ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці