Брейн-шторм лідерів «Зелені управлінці: кадри для зеленої відбудови України» за ініціативи Асоціації професіоналів довкілля (PAEW)

Сьогодні, 23 квітня у приміщенні Національного університету «Чернігівська політехніка» відбулася презентація проєкту у рамках спільного проведення Брейн-шторму лідерів «Зелені управлінці: кадри для зеленої відбудови України» за ініціативи Асоціації професіоналів довкілля (PAEW). В якому взяли учать начальник Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Сергій ЖУК, перший заступник начальника Валентина ДЗЮБА та заступник начальника відділу державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів та надр Юлія КРИХТА.

В процесі заходу були проведені дискусії, обговорення та напрацювання рішень разом з учасниками  майбутньої відбудови України. В програмі також було коротке резюме-презентація: реформи, екозаконодавство, відходи, адаптація до змін клімату, енерготрансформація. Практична частина включала блок «питання-відповідь», під час якого провідні експерти відповідали на актуальні питання сьогодення щодо напрямку реформ та наявних екологічних викликів.

Даний проєкт вперше в Україні не лише об'єднує лідерів сталого розвитку та екологічних ініціатив різних сфер, але й проводить аналіз, щодо необхідних знань та навичок для успішної зеленої трансформації та впровадження євроінтеграційних реформ. Європейський Зелений Курс відкриває нові перспективи для України, проте його успішна реалізація вимагає нових компетенцій та ефективної співпраці між різними секторами. Роль зелених управлінців стає визначальною в цій трансформації.







ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці