Сьогодні, 16 травня, у свято Дня Вишиванки, за ініціативи Державної екологічної інспекції у Чернігівській області проведено всеукраїнську акцію

Сьогодні, 16 травня, у свято Дня Вишиванки, за ініціативи Державної екологічної інспекції у Чернігівській області проведено всеукраїнську акцію, яка об'єднала український народ в єдине коло Єднання навколо одного з символів України, зміцнивши кожну область країни вишитим кодом народу.

Державна екологічна інспекція у Чернігівській області висловлює щирі слова вдячності Всім, хто приєднався до флешмобу «Коло єднання». Ваша активна участь та підтримка допомогли зробити цей захід неповторним та надзвичайним. Цей флешмоб у котрий раз підтвердив, що вишиванка через покоління залишається символом українського народу, і саме зараз, під час повномасштабного вторгнення рф, вишиванка навічно «вшита» в генетичний код кожного українця.

Наші традиції, культура та історія продовжують жити, а вишиванка, як символ української спадщини, супроводжуватиме нас усе життя, зігріваючи серця теплом спогадів з дитинства та вірою в світле майбутнє України!






ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці