Пізнавальна зустріч з учнями школи за темою: "Право на безпечне майбутнє"

17 травня заступник начальника Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Олег ТРЕЙТЯК спільно з головними спеціалістами Екоінспекції Мариною ЯНЧЕНКО та Надією МОСТІПАН в селі Вихвостів провели з учнями  Комунального закладу «Вихвостівська гімназія»  пізнавальну зустріч за темою: "Право на безпечне майбутнє", спрямованою на підвищення свідомості молоді щодо екологічних проблем та необхідності збереження довкілля.

Під час зустрічі, учні мали можливість ознайомитися з різними аспектами впливу людини на стан навколишнього природного середовища. Представники Екоінспекції розповіли про важливість дотримання правил сортування сміття, енергоефективного використання ресурсів, а також про негативний вплив забруднення на довкілля.

Особлива увага була приділена сучасним екологічним викликам, зокрема негативним наслідкам впливу військової агресії на довкілля.

Учні взяли активну участь у дискусії, задавали питання та висловлювали свої думки щодо екологічних проблем. Представники Екоінспекції розповіли про роботу, яку вони виконують для забезпечення охорони  навколишнього природного середовища у місті та регіоні.

Завершилася зустріч закликом до спільних зусиль у збереженні природи та створенні безпечного та здорового майбутнього для всіх. Фахівці Екоінспекції висловили свою вдячність учням за активну участь та зацікавленість у питаннях охорони навколишнього природного середовища.











ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці