Відбулася розширена виїзна нарада Державної екологічної інспекції України за підтримки Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні

30 травня 2024 року начальник Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Сергій ЖУК взяв участь у розширеній виїзній нараді Державної екологічної інспекції України за підтримки Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні.

На нараді обговорили наслідки повномасштабної війни для довкілля України та збитки, завдані навколишньому природному середовищу внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Розглядалися питання ефективності діяльності територіальних та міжрегіональних територіальних органів Держекоінспекції щодо здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів, а також державного ринкового нагляду.

Окремо були розглянуті результати взаємодії Держекоінспекції з правоохоронними органами щодо відшкодування завданих державі збитків у кримінальних провадженнях проти довкілля за 2023-2024 роки.



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці