УВАГА ВАКАНСІЯ!


Оголошується відбір на посаду заступника начальника відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів -  старшого державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області (категорія Б).

Посадовий оклад – 7100 грн., надбавки, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»; надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (із змінами).

Призначення на посаду строкове - на період дії воєнного стану до призначання на цю посаду переможця конкурсу або до спливу дванадцяти місячного строку після припинення чи скасування воєнного стану, за результатами співбесіди.

Вимоги до кандидатів:

- громадянство України;

- вища освіта ступеня не нижче магістра;

- досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років;

- вільне володіння державною мовою.

Хотіли б бачити в своєму колективі людину, яка дійсно любить природу, має досвід, сили та бажання займатись питаннями державного екологічного нагляду (контролю) за додержанням вимог природоохоронного законодавства, зокрема тваринного світу та біоресурсів, амбітну та з вольовим характером.

Основні посадові обов’язки:

Забезпечує виконання покладених на відділ завдань та функцій щодо здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням територіальними органами центральних органів виконавчої влади, місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування в частині здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форми власності і господарювання, громадянами України, іноземцями та особами без громадянства, а  також юридичними особами – нерезидентами вимог законодавства:

- про раціональне використання, відтворення і охорону об’єктів тваринного світу;

-  про охорону, використання і відтворення риби та інших водних живих ресурсів;

- під час ведення мисливського господарства та здійснення полювання;

- щодо наявності дозволів, лімітів та квот на спеціальне використання природних ресурсів, дотримання їх умов.

Перелік документів, які необхідно надати кандидатам:

-  документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- резюме встановленого зразка відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25 березня 2016 року № 246, (далі — постанова КМУ №246) або надіслати заповнену особову картку встановленого зразка.

Документи можна подати з 09-00 28 березня 2023 року по 17-00 04 квітня 2023 року на електронну адресу: ekocadrychn12@ukr.net.

Додаткову інформацію можна отримати у Костюченко Ірини Володимирівни – завідувача сектору  управління персоналом за телефоном (0462) 677-964.

З детальним описом вакантної посади та формою резюме можна ознайомитись за посиланням  https://chernigiv.dei.gov.ua/post/pro-ogoloshennya-vidboru-na-posadu-2803



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці