Безпека – наш постулат!

23 травня у Державній екологічній інспекції у Чернігівській області відбулося навчання державних службовців, яке було спрямоване на вивчення заходів пожежної безпеки, порядку сповіщення про пожежу, дій під час пожежі та в умовах конкретної надзвичайної ситуації, застосування первинних засобів пожежогасіння.

Фахівці Чернігівського районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області розповіли про принципи застосування первинних засобів пожежогасіння, продемонстрували роботу вуглекислотного і порошкового вогнегасника в умовах виникнення займання, довели вимоги пожежної безпеки під час роботи з технікою та електричними приладами.

Нагадали працівникам Державної екологічної інспекції у Чернігівській області про необхідність дзвонити «101» у разі виявлення ознак пожежі та наголосили – знання та вміння правильно використовувати первинні засоби пожежогасіння допоможуть зберегти не лише майно, а й життя!

У рамках навчання було проведено тренувальну евакуацію працівників з використанням системи оповіщення та демонстрації вогнегасників.

Також фахівці Чернігівського районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області роз’яснили, як поводитися з вибухонебезпечними предметами у разі їх виявлення. Це питання є актуальним у роботі державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища, які щоденно працюють в екологічних системах, адже Чернігівська область є однією з областей, яка зазнала збройної агресії рф.

Все буде Україна!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці