Відбулася спільна нарада щодо актуальності підготовки майбутніх екологів

14 червня на базі НУ «Чернігівська політехніка» відбулося спільне засідання керівництва Державної екологічної інспекції у Чернігівській області на чолі з її начальником Сергієм Жуком, його заступниками Валентиною Дзюбою та Олегом Третяком, з групою забезпечення спеціальності 101 «Екологія» бакалаврського рівня, на чолі з її гарантом Сергієм Цибулею.

В ході засідання Сергій Цибуля ознайомив гостей зі змістом освітньої програми, матеріально-технічною базою та особливостями підготовки екологів у НУ «Чернігівська політехніка». Під час обговорення змісту освітньої програми начальник інспекції Сергій Жук висловив підтримку прагненню університета щодо підготовки фахівців-екологів, а також окреслив актуальні напрямки розвитку спеціальності.

Валентина Дзюба наголосила на актуальності підготовки екологів для підприємств і надала рекомендації щодо використання нормативної бази екологічного законодавства у навчальному процесі, а також інші пропозиції. Досягнута домовленість про консультативну допомогу Державної екологічної інспекції у Чернігівській області щодо удосконалення освітньої програми, проведення практики, гостьових лекцій, тощо.

Спільними зусиллями - будуємо світле майбутнє підростаючого покоління.

За інформацією Національного університету «Чернігівська політехніка»

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці