28 червня - День Конституції України

Український народ може пишатися своєю багатою історією та свідомим суспільством, що ґрунтується на принципах правової держави. Джерела, такі як давні документи, історичні пам'ятки, релігійні традиції, наука та культура, уособлюють нашу країну та її громадян. Але для найбільш детального та об'єктивного уявлення про нас служить Конституція України.

Конституція відображає нашу інтелектуальну сутність та визначає, чи досягли ми вищого рівня розвитку як держава і суспільство, чи залишаємося під загрозою тиранії та диктатури. Вона відкриває перед нами наші принципи, цінності та ідеали, а також рівень свободи і прав, які ми готові захищати. Конституція також наголошує нашу відповідальність та обов'язки, які ми повинні виконувати. Вона дозволяє розкрити генетичний код нашої нації та відповісти на питання, що таке Україна і хто такі українці.

Ми зобов'язані захищати нашу державу, яка є суверенною, незалежною, демократичною, соціальною та правовою. Ми не починали цю війну, і героїчно боремося за нашу країну, захищаючи її від агресії та загрози поневолення. Ми стоїмо на сторожі нашої недоторканої території та боремося за неї на всіх фронтах, зокрема пильнуємо за нашою землею, що є національним багатством, і захищаємо надра, повітря та природні ресурси.

Україна - це наша країна, і ми їй віддані. Ми залишимося незламними та продовжимо боротьбу за нашу свободу та майбутнє, керуючись принципами Конституції.

Вітаємо вас з Днем Конституції України, шановні громадяни!

Слава вам!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці