Екоінспекція відвідала Центр розвитку "Орігамі" для поширення усвідомлення про поводження з відходами

За запрошенням Центру розвитку "Орігамі" у місті Чернігів, в рамках просвітницької діяльності представники Державної екологічної інспекції Чернігівської області, на чолі з начальником Сергієм Жуком та його заступником Олегом Трейтяком, відвідали центр дитячого розвитку. Метою цього візиту було поширення свідомості дітей щодо важливої глобальної проблеми - поводження з відходами, а саме:

·        Необхідність сортування сміття;

·        Способи сортування сміття;

·        Вплив сміття на здоров'я людини;

·        Як правильно поводитися зі сміттям .

Представники Екоінспекції області провели презентацію, яка була спрямована на передачу інформації у доступній формі для дітей. З метою полегшити запам'ятовування матеріалу, була організована тематична гра, що допомогла маленьким слухачам краще засвоїти представлену інформацію.

На згадку про візит до Центру розвитку, було вручено пам'ятку щодо правильного сортування сміття, а також настільну гру «Сортування сміття», які в доступній формі детально розкривають тематику нашого візиту.

В Екоінспекції планується проведення подібних заходів для дітей дошкільного віку та початкових класів з метою поширення відповідального ставлення до відходів.

Саме в дитинстві формуються уявлення про світ і роль людини в ньому. Тому дуже важливо, щоб дитина навчилася дбати про своє здоров'я і розуміла зв'язок між людиною та довкіллям.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці