Працюємо і навчаємось

       Світ настільки швидко змінюється, що потрібно постійно навчатися, аби йти в ногу з часом. Якщо ви хочете бути компетентним у обраній професії, потрібен не тільки досвід, а й володіння спеціальними знаннями, які необхідно постійно оновлювати та бути в тренді!

Внутрішнє навчання колективу – це навчання безпосередньо в  стінах установи, в процесі якого вдосконалюються знання і навички, що дозволяє співробітнику відразу застосовувати їх в роботі.

Наші спікери Олег Трейтяк та Ігор Михайлов презентували інспекторському складу Державної екологічної інспекції у Чернігівській області новели законодавства у сфері управління відходами.

Після доведення до присутніх інформації щодо змін у законодавстві відбулася жвава дискусія у частині реалізації норм Закону України «Про управління відходами» під час здійснення правозастосовної діяльності та процедури поводження з побутовими відходами в особливих умовах.

Внутрішнє навчання в колективі допомагає співробітникам швидше адаптуватися до нових вимог і тенденцій, що має велике значення для ефективної роботи. Ця ініціатива сприяє підвищенню професійної компетентності та якості роботи нашого колективу, що є важливим елементом успішного функціонування в сучасних умовах.

Інспекція постійно відслідковує зміни у законодавстві, спрямовані на адаптацію законодавства з нормами Європейського Союзу, та організовує систему навчання працівників з урахуванням сучасних викликів.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці