Державна екологічна інспекція у Чернігівській області в рамках Всесвітнього дня прибирання "World Cleanup Day" організувала освітній захід для третьокласників ЗОШ І-ІІІ ступенів №17 (дотримуючись вимог і обмежень, які діють на території міста Чернігова)

Під час цієї освітньої ініціативи представники Екоінспекції на чолі з начальником Сергієм Жуком та його першим заступником Валентиною Дзюбою  відвідали зазначену школу.

Основною метою заходу було розширення усвідомлення дітьми важливої глобальної проблеми – поводження з відходами, зокрема:

🔸необхідність сортування сміття,

🔸 методи сортування сміття,

🔸 вплив сміття на здоров'я людини,

🔶 збереження довкілля.     

Представники Екоінспекції провели презентацію, розраховану на зрозуміле подання інформації для дітей. Щоб полегшити запам'ятовування матеріалу, була проведена тематична гра, яка допомогла молодим слухачам краще засвоїти надану інформацію.

Організація подібних освітніх ініціатив, як та, що провела Державна екологічна інспекція у Чернігівській області, допомагає формувати в молоді усвідомлення важливості збереження природи та ефективного управління відходами. 

Подібні заходи не тільки надають знання, але й несуть в собі практичні навички та відчуття відповідальності за наше довкілля. Таким чином, ми сприяємо формуванню покоління, яке усвідомлює важливість збереження нашої планети та бере на себе активну роль у цьому процесі.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці