Знання – це ключ до збереження довкілля

19 вересня відбулася зустріч за участі начальника Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Сергія Жука та його першого заступника Валентини Дзюби з учнями 1 курсу природничо-математичного профілю Чернігівського обласного наукового ліцею Чернігівської обласної ради на території агробіостанції/ботанічного саду.

Ця зустріч мала особливе значення, оскільки вона сприяла обміну знаннями та інформацією між досвідченими фахівцями і молоддю, яка цікавиться проблемами охорони навколишнього природного середовища та її збереженням. Фахівці Екоінспекції провели захоплюючу та інформативну лекцію про важливість збереження природи, екологічні виклики, що стоять перед сучасним суспільством, і практичні кроки, які може зробити кожен свідомий громадянин для збереження довкілля.

Зокрема, в рамках зустрічі проводилася практична гра, що стимулювала учнів долучитися до вирішення конкретних екологічних завдань, використовуючи набуті знання, навички та мали можливість виразити свої креативні особисті думки.

Учні мали можливість задавати питання та обговорювати актуальні екологічні питання зі спеціалістами, що надзвичайно корисно для їхнього освітнього процесу. Така взаємодія сприяє формуванню екологічної свідомості та розумінню важливості дбайливого ставлення до природи серед молодого покоління.

Завдяки набутим знанням і спільними зусиллями збережемо довкілля разом!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці