Резерв. Відновлення

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2023 року № 524 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України»  затверджено порядок реалізації зазначеного проекту.

Метою створення резерву є забезпечення районних, обласних військових адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів, інших державних органів, які утворені або відновили роботу на деокупованих територіях України, персоналом для практичного виконання завдань і функцій держави на цих територіях.

Резерв формується з осіб, які виявили бажання працювати в державних органах деокупованих територій на посадах державної служби.

За посиланням нижче ви знайдете всю необхідну інформацію та дізнаєтеся як долучитися до резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України та, в подальшому, мати можливість стати державним службовцем: https://nads.gov.ua/news/rezerv-pratsivnykiv-derzhavnykh-orhaniv-dlia-roboty-na-deokupovanykh-terytoriiakh-ukrainy

https://youtu.be/jxVBRBnt8go?si=WNE6ictlCE8k-uYM

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці