Оголошено конкурс "Альтернатива живій Ялинці"

У ці важкі часи, коли наш світ стикається з викликами та труднощами, зимові свята особливо значимі тим, що приносять в серця кожного з нас відчуття радості, відпочинку, затишку, натхнення та позитивних емоцій, які пронизані передчуттям дива та святковим настроєм. Попри труднощі, важливо не втрачати віри в найближчу Перемогу, в світле майбутнє, та створювати з теплом і надією у серці Початок форми новорічні дива.

З наближенням зимових свят Державна екологічна інспекція у Чернігівській області спільно з Первинною профспілковою організацією Державної екологічної інспекції у Чернігівській області пропонує всім бажаючим взяти участь в конкурсі "Альтернатива живій Ялинці", який спрямований на пошук творчих та екологічних ідей для збереження ялинок та створення святкового декору для зимових свят.

Умови для участі :

·        Створіть креативну альтернативу святкової ялинки за допомогою творчості та екологічних матеріалів.

·        Зробіть фотографії вашого творіння разом з Вами.

·        Надішліть фото на електронну адресу Екоінспекції: deicn_press@ukr.net або прикріпіть фото в коментарях під цим постом.

Критерії оцінювання:

·        Оригінальність та творчість ідеї.

·        Використання екологічно чистих матеріалів.

·        Загальний естетичний вигляд творіння.

 

Запрошуємо всіх приєднатися до конкурсу "Альтернатива живій Ялинці" та внести свій вклад у збереження довкілля, створення більш екологічного та творчого світу!

P.S. Деталі визначення переможців буде озвучено ближче до кінця завершення конкурсу. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці