Формування нового складу басейнової ради Десни та верхнього Дніпра

30 листопада Державна екологічна інспекція у Чернігівській області прийняла участь в установчих зборах щодо обговорення питань формування нового складу басейнової ради Десни та верхнього Дніпра на період 2023-2028 років, яке відбулося у форматі відео-конференції.

На установчих зборах сформовано персональний склад басейнової ради до якого включено першого заступника начальника Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Валентину Дзюбу. Також обрано голову басейнової ради, його заступника, виконавчого секретаря і ухвалено структуру секретаріату басейнової ради.

За підсумками засідання Головою басейнової ради Десни та верхнього Дніпра обрано Сергія Цибулю – директора навчально-наукового інституту механічної інженерії, технологій та транспорту Національного університету «Чернігівська політехніка», професора, доктора технічних наук, заступником голови басейнової ради – Олександра Рибалку, начальника Деснянського БУВР.

За більш детальною інформацією за посиланням https://www.facebook.com/DesnaBUVR/posts/pfbid0nW7ArXnVwXanVhAz9oa5NZTQBYir4Jyxs3Uyrh8j5GnCqyK1WA8mxCt5MdSVCnfql

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці