Відзначено переможців конкурсу «Альтернатива живій Ялинці» в номінації "Групова творчість" та "Зелена хвиля творчості"

26 грудня 2023 року начальник Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Сергій Жук, перший заступник начальника Валентина Дзюба та заступник начальника Олег Трейтяк привітали переможців конкурсу «Альтернатива живій Ялинці», де були відзначені роботи дітей з Чернігівського дошкільного навчального закладу № 42 “Русалонька» та роботи виконані вихованцями Комунального закладу "Заклад дошкільної освіти № 58 "Лісова казка" Чернігівської міської ради.

Слід відзначити, що всі конкурсні роботи мають естетичний вигляд та спрямовані на збереження ялинок. Дитячі роботи, зроблені з великим задоволенням і любов’ю, зможуть прикрасити оселю і не тільки, а також створять святковий настрій не гірше, ніж жива лісова красуня.

Представники Екоінспекції змогли відвідати справжнє новорічне свято вихованців КЗ "ЗДО № 58 "Лісова казка" за участі маленьких, креативних дітлахів. Святковий настрій створили диво-казки, що відбувалася на сцені. У рамках заходу звучали привітання від героїв українських казок, зокрема, могучого Дракона – символу 2024 року для гостей свята. Різноманітні ігри та забави, що підготували герої вистави, створили веселу новорічну атмосферу та феєричний настрій глядачам.

Дякуємо кожному учаснику конкурсу «Альтернатива живій Ялинці» за Вашу активну участь, творчу креативність, вміння та натхнення, які вкладені в створення цих робіт — це справжня краса і унікальність, що не лише прикрашають наше оточення, а й спонукають задуматися про важливість екологічної свідомості.

Завдяки вашому запальному бажанню сприяти екологічній свідомості, ми маємо нагоду не лише насолоджуватися красою вашої творчості, а й надихатися вашими ідеями та прагненням робити світ кращим.

Щиро дякуємо за участь та вітаємо кожного учасника з прийдешніми новорічними святами, і нехай ці свята принесуть Вам радість, тепло та щастя у ваші родини.

З повагою,

Державна екологічна інспекція у Чернігівській області.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці