Знову незаконно рубають ліси. Тепер у Сновську

Починаючи з 23 січня  2020 року  інспекторами Державної екологічної інспекції у Чернігівській області проводяться заходи державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог природоохоронного законодавства на території Сновського району Чернігівській області.

Під час проведення комісійного обстеження земель за межами населеного пункту та неподалік с. Гірськ Сновської ОТГ Сновського району Чернігівської області, виявлено незаконну вирубку дерев різних порід в кількості 72 штук породи дуб, береза, вільха та акація (всі дерева категорії – сироростучі), що є порушенням ст. 69 Лісового кодексу України та ст. 10 Закону України «Про рослинний світ».

Найбільший діаметр пня спиляного дерева сягає 62 см. Розмір шкоди заподіяної за незаконну рубку дерев становить  464 тис 621 грн.

Державними інспекторами Інспекції по виявленому порушенню підготовлено пакет відповідних документів, який разом із заявою про злочин передано до Сновського ВП Менського ВП ГУНП України у Чернігівській області для встановлення осіб, причетних до цієї незаконної рубки.



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці