День екологічних знань!

Щорічно 15 квітня у багатьох країнах світу відзначається День екологічних знань.

Основна мета заходів, які проводяться в цей день у нашій країні - просування в маси екологічних знань та формування екологічної культури населення, інформування громадськості про стан справ в області екологічної безпеки та про стан навколишнього середовища.

Особливо важливою у поширенні екологічних знань є діяльність загальноосвітніх установ, спрямована на виховання і підготовку громадянина, що вміє мислити екологічно, адже від екологічної культури та дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища підростаючого покоління залежить майбутнє всієї планети.

Звичайно, вирішити глобальні екологічні проблеми можна тільки спільними зусиллями на загальнодержавному і світовому рівні, але поліпшити екологію місця проживання під силу навіть одній конкретній людині. 

Саме тому День екологічних знань значимий не тільки для тих, хто професійно займається екологією, а й для всіх жителів нашої планети. Виховання екологічної культури сьогодні - запорука збереження здоров'я майбутніх поколінь!

Саме тому День екологічних знань значимий не тільки для тих, хто професійно займається екологією, а й для всіх жителів нашої планети.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці