З Днем журналіста

Журналі́стика - інститут, створений з метою забезпечення всебічного й об'єктивного інформування громадян про соціальну дійсність. Необхідність її функціонування зумовлена  оптимальним існуванням всіх інших соціальних інститутів суспільства як в цілому, так і для саморегульованої системи.

Практика збору, інтерпретації інформації про події, теми і тенденції сучасного життя, її уявлення в різних жанрах і формах, і подальшого розповсюдження на масову аудиторію – це ті аспекти, що формують журналістську діяльність.

Дії, події в різних сферах суспільного життя є частиною досліджень медійників, відкритими джерелами інформації, «ланцюжками» для створення новин у комунікаційному просторі.

Від професійних навичків «медіа-творців» залежить якість інформаційного контенту і комунікації. Правильно організована система допомагає суспільству зрозуміти важливість масової інформації, зорієнтуватися в потоці сучасної інформації та розставити потрібні акценти.

Тож, шановні журналісти! Нехай ваше повсякденне самовіддане служіння обраній справі, оперативність та ексклюзивність винагороджуються вдячністю українців. Нехай втілюються мрії, плани на життя! Нехай натхнення не полишає творчий шлях! Гострого пера Вам, міцного здоров’я, щастя, удачі та творчих успіхів!

 

Дякуємо, що з нами! Дякуємо за співпрацю в сфері охорони навколишнього природного середовища! Зичимо добра, миру і злагоди!

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці