11 липня – День рибалки!

Сьогодні своє професійне свято святкують працівники рибного господарства, а також усі любителі риболовлі. В Україні це свято запроваджене Указом Президента України від 22 червня 1995 року №464/95.

У цей день традиційно проводяться різноманітні заходи, направлені на популяризацію рибацького ремесла, збереження водних біоресурсів планети та їх раціонального використання.
У такий спосіб природоохоронці нагадують громадянам про важливість дотримання правил рибальства та закликають зважати на існуючі заборони. Не минають увагою і питання охорони водних об’єктів від забрудення чи обміління задля підтримання екологічної рівноваги на Землі.
А ще це свято єднає тих, для кого рибальство – покликання душі, хто звільняє свій час аби відпочити на лоні природи в колі сім’ї, друзів чи колег, посидіти на березі річки з вудкою чи насолодитися живописними краєвидами з човна, тримаючи спініг у руках.
Тож за нагоди вітаємо всіх рибалок і рибоводів, професіоналів і аматорів цієї справи! Зичимо багатого улову! І нехай рибальський азарт лише допомагає законній риболовлі!
ЗІ СВЯТОМ!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці