Чернігівщина: зафіксовано перші порушення сезону полювання на пернатих!

Вихідними в області стартував сезон полювання на пернату дичину. І хоча в Інспекції попереджали про заборони щодо здійснення полювання, на жаль, не обійшлося без прикрих випадків порушення законодавства у галузі мисливського господарства та полювання.

Так, 7 серпня державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища спільно з правоохоронцями  поблизу с. Хибалівка Комарівської територіальної громади було виявлено чоловіка, який здійснював полювання з порушенням відповідних правил – без дозвільних документів, що заборонено вимогами статті 20 Закону України «Про мисливське господарство».

Рушницю у мисливця вилучено, складено адміністративні матеріали за ч.1 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Державна екологічна інспекція в області наголошує, що посилені заходи державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог природоохоронного законодавства тривають. У разі виявлення порушень в галузі мисливського господарства та полювання винні особи відповідатимуть перед Законом!






ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці